Avizare/ Autorizare ISU
Securitate la Incendiu și Protecție Civilă

Obținem pentru tine avizele/autorizaţiile necesare, iar tu câștigi timp prețios pentru tine și afacerea ta.

Serviciul de Autorizare/ Avizare ISU - Securitate la Incendiu și Protecție Civilă are ca principal scop conectarea tuturor factorilor de decizie, într-un interval de timp rezonabil, pentru obținerea avizului dorit de către client. Este un proces complex, care are toate premisele să dureze. Abordarea FIRE SAFETY EXPERTS ne permite să salvăm timp important pentru toate părțile implicate.

 

Cum te pot ajuta
specialiștii noștri.
Prin intermediul echipei de arhitecți cu care colaborăm, putem oferi Servicii de proiectare-Arhitectură (relevee, proiecte noi, etc). În situația în care lucrarea o impune, îți putem pune la dispoziție și Servicii de proiectare instalații cu rol de securitate la incendiu (iluminat de siguranță, hidranți, sprinklere, detecție/ alarmare incendiu, desfumare).

În cazul în care vrei să construiești sau ai deja în administrare fie o clădire civilă (clădire înaltă sau foarte înaltă, centru comercial, etc.), fie o construcție industrială de producție/ depozitare (hale, corpuri etc.), Avizarea / Autorizarea ISU pentru Securitatea la incendiu și Protecție Civilă este obligatorie (conform legii pentru anumite categorii de construcții și amenajări). Amenzile pentru nerespectarea normelor legislative sunt cuprinse între 20.000 și 50.000 de lei.

Ce ai de făcut?

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp.

    0784.355.355