Fire Safety
Training

Organizăm sesiuni de training online și offline pentru ca tot personalul să fie pregătit la cele mai inalte standarde.

Trainingul pentru securitatea la incendii are ca principal scop îmbunătățirea pregătirii resurselor umane care utilizează clădirile. Prin workshop-uri și Q&A utilizatorii clădirii conștientizează și înțeleg cum se interacționează cu imobilul/ instalațiile astfel încât nivelul de securitate la incendiu stabilit prin proiectare să se mențină pe toată durata de exploatare a construcției.

 

Cum te pot ajuta
specialiștii noștri.
Prin specialiștii echipei noastre, dar și prin colaboratorii cu mare experiență vă oferim Instruiri pentru protecția la incendii. Îți putem pune la dispoziție Servicii de training pentru protecția la incendii (nu doar ca parte a implementării unui proiect mai amplu, dar și în mod independent).

Fiecare training și curs este perfect calibrat la situația existentă și ține cont de toate aspectele critice și reale pe care afacerea ta le are în domeniul protecției la incendii. Dobândirea cunoștințelor teoretice cu privire la planificarea, organizarea, monitorizarea și controlul activității de prevenire și stingere a incendiilor este de maximă importanță, dar și o cerință legală.

Ce ai de făcut?

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp.

    0784.355.355